grochu, jak coś z tańszych rzeczy to polecam to http://www.autokosmetyki.pl/sonax_xt...towy,p445.html bardzo dobry środek sam sprawdziłem
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez grochuchcialbym sie zmiescic cenowo w granicach 30-50 zl
[ Dodano: Sro 03 Lut, 10 21:56 ]
Zamieszczone przez BigKuba, no przecież to napisałem "Ale też juz widac że zaczyna sie konczyć - krople są nierówne i maja nieregularne brzegi."Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GRUBEERZamieszczone przez grochuchcialbym sie zmiescic cenowo w granicach 30-50 zl
Zamieszczone przez BigKuba, no przecież to napisałem "Ale też juz widac że zaczyna sie konczyć - krople są nierówne i maja nieregularne brzegi."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GRUBEERZamieszczone przez grochuchcialbym sie zmiescic cenowo w granicach 30-50 zl
Zamieszczone przez BigKuba, no przecież to napisałem "Ale też juz widac że zaczyna sie konczyć - krople są nierówne i maja nieregularne brzegi."
Trochę niefortunna ta nazwa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebba75Kuba kto ma probki multicleanera????jak Ty wyslij do "grochu" na probe moze cos pomoze
w tym tygodniu jeszcze sie nie wyrobie z wysylkami ale po niedzieli bede wysylal zalegle paczki do
BIG - Multicleaner+testPAD
ZPLUTA - MultiCleaner+testPAD+Kawalek Wosku
DECO - MultiCleaner+testPAD
Jesli cos sie nie zgadza prosze mnie poprawic. Wiem ze nie macie mi tego za zle, po rozmowach z wami ale jeszcze raz wielkie sorki za opóźnienia...
GROCHU - MultiCleaner NA PW WYSLIJ MI DANE DO WYSYLKI :!: :!: :!:
JAREK "TATO" - ODBIERAJ TELEFONY jutro sie zdzwaniam z Toba w sprawie wosku
[ Dodano: Sro 03 Lut, 10 22:09 ]
Dobrze że nie Cyclon B
Trochę niefortunna ta nazwa.
oj tam ale DZIALAPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
a ja wczoraj się trochę pobawiłem z Fiatem Punto :wink:
jakiś miesiąc temu już to auto wstępnie czyściłem a że wczoraj miałem chwilkę to znów się nim zająłem trochę dokładniej, choć przede wszystkim to chciałem sprawdzić mój nowy zakup http://www.narzedzia.pl/pl/productDe...R_370_L_H.html
myjka ogólnie fajna i dużo tańsza od karchera, ale to czuć- jakość plastików jest trochę gorsza ale ogólnie nie było problemów z pasowaniem części. w zestawie jest także pianownica której niestety nie miałem okazji sprawdzić :?
auto umyte CG maxi suds, osuszone, smoła usunięta tar removerem nielsena, potem quick detailer megsa. wnętrze odkurzone, szyby umyte, kokpit nabłyszczony CG liquid extrem shine..silnik wstępnie opłukany myjką, potem pędzelek w rękę i znów płukanie, na koniec engine dressing.
bagażnik-to on mówi prawdę o aucie- mało kto tu zagląda i sprząta :wink:
usuwanie smoły:
i zdjęcia już po:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123a ja wczoraj się trochę pobawiłem z Fiatem Punto :wink:
jakiś miesiąc temu już to auto wstępnie czyściłem a że wczoraj miałem chwilkę to znów się nim zająłem trochę dokładniej, choć przede wszystkim to chciałem sprawdzić mój nowy zakup http://www.narzedzia.pl/pl/productDe...R_370_L_H.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jama89Maru 123 napisał/a:
CG liquid extrem shine
Maru 123, lepszy efekt niz megs?
vince123, co do polerki to ciężko powiedzieć-zależy jaki masz stan lakieru. jak jest tylko trochę zmęczony życiem to możesz kupić pastę polerską i przeciągnąć auto ręcznie, natomiast jeśli Twój lakier jest już zciachany jak koń po westernie to w grę wchodzi polerka mechaniczna.... co do kosztów-200zł to takie minimum jakie będziesz musiał zapłacić osobie która będzie się chciała tego podjąć :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jama89a co to za wynalazek i do czego?
[ Dodano: Czw 04 Lut, 10 17:14 ]
Zamieszczone przez jama89u lakiernika to ok 200 zl ale to bez wosku sama korekta lakieruPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
"Polerka" u lakiernika to nie jest dobry pomysł Facet weźmie najbardziej agresywny pad, pastę Compoud (czyli max. scierną) i poleci ci po lakierze zdzierając 3/4 grubości klaru za pierwszym razem 8) Pomijam juz fakt że pewnie pozostawia ci piękne hologramy na lakierze
Lepiej udac się w tym celu do firmy zajmujacej się car-detailingiem.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
"Polerka" u lakiernika to nie jest dobry pomysł Facet weźmie najbardziej agresywny pad, pastę Compoud (czyli max. scierną) i poleci ci po lakierze zdzierając 3/4 grubości klaru za pierwszym razem Pomijam juz fakt że pewnie pozostawia ci piękne hologramy na lakierze
Lepiej udac się w tym celu do firmy zajmujacej się car-detailingiem.Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
Komentarz